Hjem > Billeder fra 2010 > Instruktørdag, lørdag den 11. september

IMG_0298.jpg
170 visningerSom du ser, er intet os fremmed længere: Vi har øvet os i bugseringer, "Hand of God", afrevne lemmer, ildebefindender, pagaj i ansigtet, hjertestop og poser over hovedet samt ilandgang de mest sindssyge steder. Så vi regner med, at klubbens medlemmer fremover behandler os med respekt, tillid og en smule overbærenhed!
IMG_0304.jpg
183 visningerSteen tager skaderne i øjesyn efter den ublide modtagelse. Vi skulle have kigget ordentligt efter - eller bestilt billetter i tide.
DPP07DA09080C3034-copy.gif
160 visningerHan her kom fra os og landede lettere konfus uden for rækkevidde.
IMG_0301.jpg
201 visningerTre af de overlevende instruktører og Søren Dannemand kommer til besindelse og overvejer, hvordan de kan give deres erfaringer videre i human form.