Hjem > Billeder fra 2005 > Nytårsrul

Billede 022_resize.jpg
Henriette side-sculler518 visninger
Billede 019_resize.jpg
På vej i kajakkerne. Alle har deres bedste rulle-tøj på. Tuilikker, longjohns, hætter, vinterjakker o.l.384 visninger
Billede 017_resize.jpg
Tuilik-gruppebillede455 visningerTil venstre to Brooks og til højre to Reed-Chillcheater. Gruppen udvides med det dobbelte engang i januar nar de sidste bestilte tuilikker kommer hjem.
Billede 015_resize.jpg
Årets sidste roning423 visningerUd i bølgerne kom de. Efter lidt overvejelser
Billede 011_resize.jpg
Årets sidste roning531 visningerBølgernes størrelse og vandtemperaturen gør, at det her skal man ikke gøre som begynder.
Billede 005_resize.jpg
Årets sidste roning461 visningerStrategi-møde - eller betænkelighed ? Bølgerne slog ind over molen nogle gange. Vandtemperaturen er tre grader.
Billede 002_resize.jpg
Qaanaaq i sneen. Min egen kajak. Den skal selvfølgelig oploades :-)416 visningerNytårsroning og nytårsrul.
Vandtemeperaturen var under tre grader på årets sidste dag. Det blæste pænt meget fra sydøst, så der var store bølger uden for havnen. Jannie, Søren og Henriette var en tur ude i bølgerne inden rul.
Os andre (Peter, Michael, Jørgen og Alfred) nøjedes med at være med til rul da de andre kom ind igen. Nogle rullede i Tuilikker men andre rullede i vinterpåklædning.
Tuilikkerne holder tæt. Ansigterne havde fået et tyndt lag vaseline. Det gør at kulden ikke bider så meget. Hænderne er det værste ved rulning i koldt vand. De fleste fryser hænderne først.
Almindelig vinterrojakker er ikke altid konstrueret til at være tætte i halsen. Det gør at der kommer lidt vand ind ved hvert rul. Det er ikke en udsøgt fornøjelse at få et par deciliter 3 graders vand spredt ned af brystet og ryggen.
Billede 068_resize.jpg
På vej i land igen433 visninger