Hjem > Billeder fra 2006 > Sørlandskysten

a80~0.jpg
255 visningerBrekkestø på Justøya. Huse i klassisk sørlandsstil.
a70.jpg
243 visningerSidste akt. Fuldmåne over skærgården.
a60~0.jpg
248 visninger
a50~0.jpg
253 visningerShow time.
a40~0.jpg
276 visningerDe to fyrtårne; Grønningen og Oksøy på hver side af indsejlingen til Kristiansand (det ligner eet fyrtårn men der er to).
a30~0.jpg
Paradis!271 visningerOvernatningsplads på Østre Randøya. Jeg havde ikke mere oppakning end at jeg kunne løfte kajakken. Stor fordel når man ror alene.
a25.jpg
263 visningerLængere inde i skippergada.
a20~0.jpg
286 visningerEfter Kristiansands byfjord ror jeg gennem Skippergada.
a10~0.jpg
295 visningerTurdeltager: Øystein. Navigation: Båtsportkart, GPS og kompas. Transport: Jeg blev kørt til Masterferries i Hanstholm og rullede ombord med en kajak-vogn. 2 timer senere var jeg i ro-paradis. 70 km/t i 3 meter høje bølger kræver et fast tag i relingen.
b43.jpg
274 visningerOlavsundet. Opkaldt efter kong Olav den Hellige.Sundet opstod, da han havde brug for at sejle gennem det for at blive konge.
b40.jpg
279 visningerI forgrunden en gammel lods båd. Efter at have krydset Byfjorden, rundet Flekkerøya og passeret utrolig mange skær, kom jeg til Ny-Hellesund.
b35.jpg
274 visningerI den finere del af Blindleia passerede jeg sommerhuse i 20 - 30 millioner-klassen. Selv graffitien var i en klasse for sig selv. Her begået af Harald Rex, Olav Rex og Sonja. Er det egentlig ikke forbudt?
b30.jpg
277 visningerEfter en fugtig nat, skal der tørres tøj. Jeg fulgte den indenskærs vandvej; blindleia, på vej tilbage mod vest, da jeg havde roet i den ydre skærgård på vej mod øst.
b25.jpg
288 visningerStor urtepotte ved Lillesand.
b22.jpg
255 visningerParadis ved Lillesand.
b20.jpg
264 visningerHesneskanalen.På vej tilbage fra Arendal roede jeg en helt anden rute, for at se noget nyt.
b10~0.jpg
229 visningerPå vej til Arendal passerede jeg dette uimodståelige fyrtårn.
Senere på dagen roede jeg ind til Arendal via elven Nidelva. Jeg overnattede på Ærøya ikke så langt derfra.
a90.jpg
265 visninger
a85~0.jpg
285 visningerDen sidste robåd på Sørlandskysten. I det nyrige Norge er alle nye både udstyret med mindst 150 HK.
b90.jpg
Godnat.258 visninger
b80.jpg
Paradis342 visningerOvernatning ved en lagune på Vassøy, vest for Trysfjorden.Skumringen blev tilbragt med at sidde på 'brygga' og kikke ned i vandet. Der var masser af gang i den. Bunden består af skaller som reflekterer sollyset, hvilket bevirker at vandet er flere gradere varmere her end ude på åbent vand. Før i tiden blev der dyrket østers i det varme vand.
b75.jpg
263 visningerEn velgødet hybenrose.
b55.jpg
261 visningerSkærgård ved Søgne.
b45.jpg
Olavsundet285 visningerVest for Kristiansand blev graffitien mere avanceret.