Hjem > Billeder fra 2006 > Fyn rundt i efterårsferien

IMG_6439.JPG
"Da sagde armen nej"263 visningerI Bogense ville Jørgen Møholts ene arm ikke som den anden, så vi sprang sidste del tilbage til Middelfart over - Fyn rundt minus 40 km.
IMG_6421.JPG
En buskmand i omdrejninger279 visningerJørgen Brøgger pakker ud og hænger til tørre. Fra kaos til orden. Næste morgen havde den stjerneklare nat sørget for frisk og dugvåd vask.
IMG_6417.JPG
Jørgen Møholt fjerner tandsten280 visningerSelv den mest stenede strand kan bruges, når man har roet 40 km.
IMG_6384.JPG
Storebæltsbroen fra neden237 visninger
IMG_6379.JPG
Storebæltsbroen fra sydsiden244 visninger